Όροι παραγγελίας

Το Sugarcake είναι νόμιμο, αδειοδοτημένο εργαστήρι διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής. Πληρεί όλους τους κανονισμούς που του εξασφαλίζουν άρτια και ορθή λειτουργία βάση των δημοσίων φορέων και της υγειονομικής υπηρεσίας.

Όλες οι τιμές που σας δίνουμε στις προσφορές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ όπου είναι 24% όπως σε όλα τα είδη διατροφής.

Για να παραγγείλετε τα προϊόντα μας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαβάσετε και να αποδεχθείτε τους όρους του παρόντος και στην συνέχεια να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή με e-mail.

Η παραγγελία θα πρέπει να δοθεί 20 ημέρες πριν από την παραλαβή της. Αυτό ισχύει για τα cupcakes και για τα μπισκότα όταν πρόκειται για πολλά τεμάχια. Για τις τούρτες η παραγγελία θα πρέπει να δοθεί τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την παραλαβή της. Για συντομότερο χρονικό διάστημα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας καθώς εξαρτάται από το φόρτο εργασίας.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται από το κατάστημά μας (Φλέμινγκ 31 Νέα Φιλαδέλφεια) ή με κατ’οικον παράδοση από εμάς με μια μικρή επιβάρυνση (από + 5 ευρώ ανάλογα με την εγγύτητα της περιοχής) εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.

Για την περιφέρεια η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με courier ή με ΚΤΕΛ, με χρέωση του παραλήπτη. Τους θερινούς μήνες επιλέγουμε την ταχύτερη αποστολή για να μην υπάρξει η παραμικρή αλλοίωση. Σε περίπτωση φθοράς ή καταστροφής των προϊόντων λόγω μεταφοράς, μας επιστρέφεται τα προϊόντα και σας καταβάλλουμε το 25% της αξίας της παραγγελίας (μη συμπεριλαμβανομένου μεταφορικών) είτε με χρήματα είτε με άλλα προϊόντα.

Ελάχιστη παραγγελία: 20 τεμάχια
Μέγιστη παραγγελία: Δεν υπάρχει περιορισμός.

Μετά το κλείσιμο της παραγγελίας, γίνεται κατάθεση του 50% του συνολικού ποσού της παραγγελίας (σε λογαριασμό τραπέζης) για την αγορά υλικών, και εξοφλείτε κατά την παραλαβή των προϊόντων το υπόλοιπο 50%. Ωστόσο εάν ο όγκος της παραγγελίας είναι πολύ μεγάλος, μπορεί να γίνει και άλλος διακανονισμός κατόπιν συνεννόησης.

Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την κατάθεση της προκαταβολής.